Frågor och svar

FAQ

Det är en mycket individuell fråga beroende på hur omfattande webbplatsen ska vara, men på grund av att vi är ett ungt företag är priserna väldigt konkurrenskraftiga. Innan vi påbörjar arbetet med webbplatsen, i samråd med kunden, gör vi en uppskattad värdering.
En mindre webbplats kan ta en till två veckor. Större webbplatser tar längre tid – vilket alltid uppskattas i samråd med kunden i början av samarbete. Vi håller oss vid bestämda tider. Om det finns ett behov så kan vi jobba 7 dagar i veckan.
Vi kan absolut hjälpa till med webbplatsens administration samt med alla aspekter av dess funktion. Samtidigt, efter att vi har slutfört projektet, överlämnar vi till vår klient enkla instruktioner som hen kan följa på egen hand. Kunderna kan också räkna med vår tekniska support i fortsättningen. 
Ja, utöver det att vi förbereder och återlämnar en guide för kunder om hur de enkelt kan hantera webbplatsen själva, s¨erbjuder vi också teknisk hjälp i alla brådskande frågor.
Ja. Vårt tjänsteutbud är brett och vid behov hjälper vi med att välja web host, köpa domän eller med en relaterad konfiguration.

Andra frågor

Vi skapar webbplatser oftast på WordPress – det är ett populärt och bekvämt innehållshanteringssystem – 35% av alla webbplatser på internet arbetar med WordPress Tack vare WordPress kan vi skapa en webbplats för alla möjliga verksamheter. Men vi kan inte bara om WordPress. Vi känner också till andra innehållshanteringssystem som Joomla, Drupal, Magento, Shopify, PrestaShop – vi kan också skapa enkla och lätta HTML-sidor.
Ja, alla våra webbplatser är responsiva och läsbara på alla enheter: vare sig det är en dator, surfplatta eller telefon.
Vi strävar efter att göra våra sidor så snabba som möjligt, dvs. att de ska laddas direkt för alla användare. Vi kämpar bokstavligen för varje decimal av en sekund och för att webbplatserna ska generera möjligtvis minsta belastning för servern, vilket också innebär lägre hostingkostnader för klienten.
Som företag har vi tillgång till databaser med bilder som kan användas kommersiellt. De bilder vi tillhandahåller kan betydligt minska kostnaderna för att skapa din webbplats eftersom du inte kommer behöva anlita en fotograf.
Ja, vi kan skapa en komplett visuell identifiering åt din verksamhet.
Ja, vi har i vårt team kompetenta digital designers som ser till att våra webbplatser uppfyller behoven som den framtida användaren har.
SVG

Har du inte hittat svar på din fråga?

Vi svarar gärna på alla dina funderingar.

Kontakta oss